Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2007 01:01 - Барни пробва анален секс
Автор: barni Категория: Забавление   
Прочетен: 16191 Коментари: 10 Гласове:
0



Прекарах лятото между втората и третата година от колежа на бащини разноски в Южна Флорида. Тъкмо се бях освободил от четиригодишна връзка, която имах още от гимназията, и единственото нещо което исках в момента е да правя секс, с възможно максимален брой момичета.

Това лято аз пробвах почти всяка секс ситуация, която 20 годишно момче може да си представи: секс на плажа, свирка от непозната във банята на дискотека,  секс с три различни момичета в един и същ ден, пиян до такава степен че, да заспя по време на секс, арестуван за това, че ми правеха свирка в обществен басейн, бла бла бла, и т.н.

Както и да е, повечето от историите ми, не са необикновени за мен, но има едно забележително изключение...

От известно време се виждах с едно момиче „Джейми”, срещахме се по два пъти седмично. Тя беше новодошла в квартала, беше се преместила преди около 5 месеца от Ню Йорк, 19  годишна, модел. Запозна ни общ приятел, по време на синките на телевизионна реклама. Пет седмици и много секс,след това тя реши, че сме гаджета.  Аз си знаех най-добре, беше си прекалено готина, прекалено трудно би било, да не ми изневерява.

Бившата ми приятелка, 4-ри годишната връзка за която споменах по горе, беше доста консервативна в сексуален аспект. Секса беше, мисионерска, на тъмно, след това сън, и може би някоя свирка през уикендите, ако беше пила малко вино с вечерята. След 4-ри години стандартен секс, бях готов за всички непознати неща в секса, които бях пропуснал.

Аналния секс, беше едно от онези непознати неща, и аз реших, че искам да го пробвам. Джейми беше перфектният партньор: много готина, много сладка, и най-важното, много наивна и отворена за нови идеи.
Тя не беше съгласна отначало, не можеше да разбере, защо просто не продължим да правим нормален секс, така, че трябваше да я убеждавам известно време.

Джейми ’’ Но....аз никога не съм го пробвала”
Барни ‘’Нито пък аз, може да бъде, нещо специално, само между нас двамата.

Джейм ’’Но...не знам...дали ще ми хареса”
Барни ‘’Поне няма да се притесняваш, че ще забременееш.’’

Джейми ‘’Но...аз харесвам нормалне секс’’
Барни ‘’Всички го правят, няма нищо необичайно’’

Джейми ‘’Но...не знам...звучи ми странно’’
Барни ‘’Това е предпочитания метод в Европа, специално със модели.
Не искаш ли да си като моделите в Европа?”

След няколко седмици убеждения, най накрая тя се съгласи. Но със решението си, позволявайки ми да вкарам пениса си в малката и дупка отзад, тя искаше да и обещая някои неща.

Джейн ‘’ Добре, може да пробваме анален секс, но искам да стане по  специален и романтичен начин. Ще ме изведеш на вечеря, на някое готино местенце, трябва да е през уикенда,но не понеделник, и трябва да продължиш да ме водиш на вечеря всеки уикенд. Писна ми да съм твоето момиче само за понеделник вечер.”

Направих резервация следващия петък в едно шикозно ресторантче, известно със това, че пода му е от чимове трева. Също така имат специално меню, наречено „Възбуждаща кухня”.

Наех лимузина, облякох смокинг, бях подготвил и огромен букет рози.

Благодарение на връзките на баща ми, който е в кетъринг бизнеса, успях да запазя най-хубавото сепаре с гледка към града. Поръчвах стабилно. Две бутилки $110 мерло, стриди, порция крабове, плюс възбуждащото меню, което така и не разбрах от животински или растителен вид беше. Бях на 21, глупав, с голямо желание да чукам Джейми отзад. Както и да е, цялата вечеря ми излезе около $400.

След като напуснахме ресторанта, това момиче ми заяви че ме обича!!! През целя път до моя апартамент, не спря да ми масажира оная работа, казвайки ми колко отчаяно иска да я чукам, малко остана да свърша още в лимузината. Още преди да отворя вратата на апартамента дрехите и вече бяха на пода, хвърлихме се на леглото,  започнахме да се чукаме както обикновено,нормален вагинален секс, както винаги.

В този момент, това което тя не знаеше е , че имах малка изненада за нея.

Това щяха да бъдат нашите първи стъпки в дебрите на аналния секс, и исках да запомня този момент, така , че реших да го запиша на видео.

Бях го планирал, още преди да склони за секса отзад, и не заех дали ще и хареса така, че взех решение да не и казвам за камерата.

Проблема беше в това, че не можах да намеря подходящо място да поставя камерата без да се вижда, и взех неуместното  решението да скрия най-добрия си приятел в гардероба с камера в ръка.

Но като пристигнахме след дългата вечеря в ресторанта голямата сметка, и количеството алкохол, съвсем забравих за моя приятел в гардероба.След  десетина минути стандартен секс, тя внезапно спря, погледна ме в очите и с нежен глас ми прошепна, „Готова съм”

Обърнах я по корем, грабнах тубата с AstroGlide и обилно намазах инструмента си и работната площ.

Седмица преди Джейми да се съгласи да я чукам отзад, осъзнах , че нямам идея как точно да го направя. Как точно да чукам жена отзад. За мой късмет имах на разположение най-опитните в бранша – Гейовете сервитьори, които работеха в ресторанта на родителите ми. След консултации с някои от тях относно механиката на аналния секс, бях посъветван да избера AstroGlide за смазваща субстанция, явно не беше достатъчно само де се изплюеш на пениса и да го вкараш,  AstroGlide  е нещо като синтетичните масла при колите, най-доброто, използвано от професионалистите в порно филмите.

Другия важен съвет който запомних беше, „бъде сигурен че, използваш достатъчно от AstroGlideбе и го вкарвай много бавно , тъй като и е за пръв път ще е доста стегната и може да я заболи.”

Така, отворих капачката, вкарах отвора в ануса, и изстисках малко, може би съм изстискал повече от половината туба в задника и, но това не беше достъпно, за да съм сигурен че няма да я заболи, изстисках останалата част от тубата върху пениса и топките си. (след това разбрах че, че въпросната туба от AstroGlide, стига за 2 месеца як секс.)

Най – накрая, момента настъпи, бавно плъзнах пениса си по задника и, и започнах леко да го вкарвам, отначало беше доста стегната но поради огромното количество смазка, успях да го вкарам без произшествия по пътя. Хареса ми, беше различно, някак си по грапаво по стегнато, но доста приятно.

Преди да се усетя, вече я чуках доста брутално отзад , порех я както хилти пори асфалта. След няколко минути бях готов да свърша и това ме накара да я чукам с още по голяма сила и темпо, и в едни момент пениса ми изскочи, побързах да го вкарам обратно преди да съм свършил но преди да го на направя чух леко ”ПСССССТ” усетих че, нещо мокро и топло ме обля.

Беше тъмно в стаята( бях забравил за камерата, и че, трябваше да оставя лампите пуснати), след като погледнах това което ме обля, ми отне няколко секунди да проумея, че пениса и топките ми бяха олети в тъмна гъста течност. Стоях и гледах скута си покрит стая гъста течност може би около 5 секунди, преди да осъзная какво е това.

„да не би...да не би просто...да не се изсра върху мен?”

Протегнах се да докосна фекалиите, напълно потресен от станалото, и в този момент без никакво предупреждение миризмата ме удари.

Никога през живота си не бях помирисвал толкова отвратителна миризма. Комбинацията от AstroGlid и морска храна, премесени със фекалии, накара стомаха ми да се съкращава като на родилка.

Опитах  да се сдържа, но просто нямах никакъв контрол над себе си, преди да се усетя мощна струя се надигна от стомаха ми:

„БББББББЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛААААААААААААААААААААААААААААААААА”

Повърнах върху задника, гърба и, косата, върху всичко което беше пред мен.

Внезапно тя се обърна и ме попита, „Какво правиш, нормален ли си?”, виждайки ме че, повръщам върху нея, преди и да успее да каже още нещо, тя просто:

„БББББББЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛААААААААААААААААААААААААААААААААА”

Виждайки я че, повръща върху леглото ми, отвращението ми доби други висоти и аз започнах да повръщам отново върху задника и гърба и.

Внезапно се чу силен трясък, моят приятел изпадна от шкафа в който го бях заврял да ни чака преди 4 часа, повличайки със себе си всичко рафтове и скъпата камера която бях ми поверил, следващото беше неизбежно:

„БББББББЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛААААААААААААААААААААААААААААААААА”

Спомена от мига в който и тримата повръщахме в един и същ момент се запечата в мозъка ми за винаги. Никога не бях чувал нещо подобно. Беше като симфония на повръщането.

Мисля че, върховния момент беше когато аз и Джейми си засякохме погледите, видях монета в който осъзна в какво положение беше. Шока, ужаса и изненадата които  четях в очите и, в един момент се трансформираха във неистов гняв. В паузите между неконтролируемото повръщане, тя успя да каже:

„О ГОСПОДИ—БЛААААААА-АХ ТИ ШИБАНО КОПЕЛЕ---БЛАААААААААА—СНИМАЛ СИ ВСИЧКО ТОВА---БЛАААААА—КОПЕЛЕ НЕНОРМАЛНО---БЛААААААА---КАК МОЖА---БЛАААААААА---О ГОСПОДИ, АЗ ТИ ПОЗВОЛИХ ДА МЕ ЧУКАШ В ЗАДНИКА—БЛАААААААА”

Тя се опита да се изправи но се подхлъзна на бълвоча който беше навсякъде, омазвайки цялото си тяло и коса във бълвоч и лайна. Изправи се мигновено грабна чаршафа който също беше покрит със споменатите човешки течности, уви се в него и бягайки напусна апартамента....повече не я видях.



Гласувай:
0




1. punkd - И все пак
02.12.2007 01:04
си гнусен!
цитирай
2. vaniomix - :)
02.12.2007 04:56
Cheta :) i se si vikam da spiram da cheta tva i nakraq go prochetoh :) dobre e zamisleno :)
samo deto tva s povrushtaneto malko nenormalno i che q chuka qko v gaza seedno hilti kurti asfalta :) i tq nevika (neshto nese vruzva)
цитирай
3. cecka1504 - това се казва сюрреалистична на...
02.12.2007 10:15
това се казва сюрреалистична натурално-еротична .... еба ли му майката какво :))))) ма щом има кой да чете..... аз нещо не издържах :)))))
цитирай
4. cecka1504 - ЗНнеш ли кво? Имам идея - след цялата ...
02.12.2007 10:17
ЗНнеш ли кво? Имам идея - след цялата сценка влиза оная с Бонукса - Мария и оправя бакиите.. Е, малко трудно ще се преглътне тая реклама в прайм-тайма, ма нищо :)))) Нали в прайм-тайма гледаме разни ..... с крилча и оня гнусния глест от мазната черна мивка....Важното е продукттът да се продава
цитирай
5. nakom - супер е просто
02.12.2007 16:34
фен съм ти вече, не те знам пишеш или го копираш но публката вика
ОЩЕ ОЩЕ ОЩЕ
цитирай
6. анонимен - :)
03.12.2007 00:47
Джейми ‘’Но...не знам...звучи ми странно’’
Барни ‘’Това е предпочитания метод в Европа, специално със модели.
Не искаш ли да си като моделите в Европа?” хах по тоя начин ли се е съгласила Така, отворих капачката, вкарах отвора в ануса, и изстисках малко, може би съм изстискал повече от половината туба в задника и, но това не беше достъпно, за да съм сигурен че няма да я заболи, изстисках останалата част от тубата ти си и напълнил задника с тоя гел бе човече и да я блускаш като хилти асфалт кво няма да връща и от зад и от пред
цитирай
7. toninceto - хах е кво няма да връща и отзад и отпред
03.12.2007 00:51
Джейми ‘’Но...не знам...звучи ми странно’’
Барни ‘’Това е предпочитания метод в Европа, специално със модели.
Не искаш ли да си като моделите в Европа?” хах по тоя начин ли се е съгласила Така, отворих капачката, вкарах отвора в ануса, и изстисках малко, може би съм изстискал повече от половината туба в задника и, но това не беше достъпно, за да съм сигурен че няма да я заболи, изстисках останалата част от тубата ти си и напълнил задника с тоя гел бе човече и да я блускаш като хилти асфалт кво няма да връща и от зад и от пред
цитирай
8. анонимен - ne6tastnik
13.12.2007 18:38
ti za men si palen izrod
цитирай
9. анонимен - ujss
03.10.2010 12:28
kak moje da ima hora koito da prawqt takiwa neshta we twa izwwrateno do poslednoto izrechenie (puke) ujass "kwi izwrateni sashtestwa sme horata" :?
цитирай
10. анонимен - чукам жени сек'ви
28.08.2011 13:14
Хахах бати простака си,Барни,но пък името ти ми напомня на един женкар от любимия ми сериал :) :D
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: barni
Категория: Забавление
Прочетен: 32091
Постинги: 1
Коментари: 10
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930